Bekijk wat Tuiniek
voor jouw kan betekenen

Ieder huis, tuin heeft een sterk karakter, in samenspraak bekijken we de beste aanpak zodat je optimaal kunt genieten van je groene oase. 

Ontwerp

Ontwerp

Een stadstuin, moderne-, landelijke-, of een heidetuin? Alles start met een goed doordacht tuinplan. Welke zichtassen zijn er belangrijk, welke beplanting kunnen we inzetten in de shaduw, zon, droge grond,.. kortom als tuinarchitect houden we rekenening met alle factoren en zorgen voor een perfect uitgebalanceerde tuin om in te genieten!

Contacteer Tuiniek

Aanleg

Aanleg

De aanplanting, aanleg van de tuin verloopt volgens het tuinplan. Tuiniek staat voor kwaliteit en perfecte afwerking, wij kiezen keurig de plantjes, en geven voorrang aan natuurvriendelijke materialen.

Ben je ook klaar om te genieten van je tuin?

Contacteer Ruben vrijblijvend

Terrassen en opritten

Terrassen en opritten

Het beste plekje van de tuin waar je volop kunt genieten! We staan in voor de totaalaanpak van alle verhardingen rondom je huis. We werken steeds met duurzame materialen, volgens de regels van de kunst en binnen het afgesproken budget. Diverse afwerkingen zijn mogelijk in kleiklinkers, betontegels, keramische tegels, natuursteen, kasseien, hardhout,..

Contacteer Tuiniek

Onderhoud

Onderhoud

Je kunt steeds op Tuiniek rekenen om je tuin de nodige verzorging te garanderen. Snoeien van bomen en planten, het gazon in topconditie houden. De planten voorzien van de nodige voeding, bij ziektes de juiste analyse maken en meteen een uitgedacht plan van aanpak uitvoeren.

Contacteer Tuiniek

Decoratie

Decoratie

Extra sfeer in je tuin zonder onderhoud? Een watertafel of een vuurschaal barbecue zijn hier de ideale sfeermakers.

Contacteer Tuiniek